Het puur en onvergelijkbaar plezier van volksspelen en attracties

Bij DL Events kunt u, naast het traditionele feestmateriaal, ook terecht voor allerhande (indoor)spelen; spelen waar zowel jong als oud zich uren mee amuseren! Laat kinderen koning zijn op hun feest! Reservaties beneden € 100 dienen zelf afgehaald te worden.

Middelgrote spelen

Een greep uit ons aanbod middelgrote spelen:

 • 4 op een rij (houten tafelmodel)
 • domino
 • jenga
 • kubb
 • mikado (middelgroot - stokken hebben een afmeting van 90 cm)
 • mölkky
 • pittenspel
 • rekker trekker
 • ringwerpspel
 • sjoelbak
 • yathzee

De huurprijs voor de middelgrote spelen bedraagt € 40 per pakket  van 5 spelen + € 50 waarborg (naar eigen wens en volgens beschikbaarheid uit te kiezen), inclusief spelregels.

Reservaties beneden € 100 dienen zelf afgehaald te worden na afspraak. De sjoelbak omvat 2 meter en kan afgehaald worden in een stationwagen/break, monovolume, lichte vracht of bestelwagen.

 

Reuzenspelen

Naast middelgrote spelen hebben we ook een beperkt aanbod aan reuzenspelen; deze worden verhuurd aan € 20/stuk, inclusief spelregels (+ € 20 waarborg).

 • dice: gele speelbak met aan weerszijden gekleurde pionnen (van 1 tot en met 12). Doel van het spel is om zo snel als mogelijk de gekleurde rij pionnen te veranderen van kleur door ze om te draaien met behulp van cijfercombinaties van de dobbelstenen. Het spel wordt gespeeld met 2 waarbij iedere speler achter een rij pionnen gaat staan. De jongste speler mag beginnen en smijt met beide dobbelstenen. Vervolgens draait de speler de pion(nen) om volgens het aantal ogen op de dobbelstenen. Dit kan door 2 pionnen om te draaien (bv. 3 en 4) of door 1 pion te draaien (7, som van de gegooide ogen). Een razendspannend spel waarbij geluk aan de basis ligt.
 • select: dit is een variant op het welbekende mikado. Het spel wordt geleverd met 30 stokken in 3 verschillende kleuren, een speelschijf en dobbelsteen. Alle stokken worden in de speelschijf geplaatst zodat een soort van wigwam bekomen wordt. Vervolgens smijt elke speler om beurt met de kleurdobbelsteen. De gegooide kleur is het kleur van de stok die uit de ring moet genomen worden. Hierbij mogen alle andere stokken of de speelschijf bewegen. De speler bij wie de speelschijf de grond raakt, is verloren!
 • jenga: het wereldbekende spel dat nog weinig verdere uitleg nodig heeft, ditmaal in groot formaat voor extra plezier en spanning!
 • cactus: een grote toren vol met kleine gaatjes, dit is waar alles om draait in dit familiespel. Het spel wordt geleverd met 40 stokken die allemaal door de verschillende gaten worden geplaatst. Bovenaan worden gekleurde balletjes in de toren gelegd. Elke speler tracht om, door elk om beurt een stok uit de toren te trekken, zijn kleur van balletjes zo snel als mogelijk beneden te krijgen. Geluk, plezier en tactiek komen hier centraal te staan!

 

Houten puzzels

Tot slot hebben we ook een reeks houten puzzels / hersenbrekers. Deze worden elk geleverd in een box met instructies, een afbeelding van de oplossing en een chronometer. Ideaal om elkaar mee uit te dagen tijdens een zomerse BBQ of winterse fondue!

De prijs komt op € 40 voor een assortiment van 5 educatieve puzzels (+ € 50 waarborg)!

 

Circusspelen

Met ons pakket 'circusspelen' is elk feest een voltreffer! Het pakket omvat 5 loopklossen, 5 diabolo's, 5 hoepels en 5 Chinese borden. Amusement voor 20 kindjes! Alles samen in één handige box (met uitzondering van de hoepels)!

De prijs bedraagt € 50 voor het volledige pakket + € 50 waarborg.

 

Darts (vogelpik)

Deze gigantische dart is het perfecte spel voor iedereen! Met zijn opblaasbaar dartbord is het voor iedereen een uitdaging om zoveel mogelijk punten te scoren.

Veiligheid primeert ook hier opnieuw want in plaats van gevaarlijke pijlen wordt er gespeeld met velcro pijltjes.

In combinatie met een springkasteel slechts € 30 voor extra plezier (€ 60 zonder springkasteel).

 

Sumopakken "Obélix" (vanaf 16+)

Word een echte Galliër en laat zien wie de meeste bovennatuurlijke krachten bezit! Uitermate geschikt op verjaardagen, familiefeestjes, vrijgezellen,...

De sumopakken Obélix worden steeds verhuurd met 2 pakken Obélix, 2 knuppels, 2 valhelmen en een valmat!
De prijs komt op € 150/dag of € 225/weekend.

  

Zweefbal

Een uitstekend en spannend spel om binnenshuis te spelen of op een windstille zomerdag. Uw nauwkeurigheid, stressbestendigheid, snelheid en perfectie worden op de proef gesteld!

Het spel bestaat uit 2 rijen kegels waaruit voortdurend lucht wordt geblazen. Dit zorgt ervoor dat de balletjes bovenop de kegels blijven zweven. Het doel van het spel is om de balletjes van de ene kegel naar de andere kegel over te brengen zonder dat ze op de grond vallen. U zult al snel merken dat er heel wat behendigheid voor nodig is!

Ook dit spel kan op verschillende manieren gespeeld worden alsook met verschillende spelers (of alleen). Wie durft de uitdaging aan en krijgt de meeste balletjes aan de overzijde of wie is het snelst?

De prijs komt op € 60/dag of € 90/weekend (beiden afhaalprijzen); bij de huur van een springkasteel slechts € 30 (combiprijs).

Waarborg: € 20

Niet overtuigd? Bekijk dan gerust even onderstaand filmpje:

 

Animatie

Op zoek naar meer geleide animatie? Ook hiervoor kunt u bij DL Events terecht! Gezien onze jarenlange ervaring hebben we intussen contacten kunnen opbouwen met professionals in de evenementenzorg. Door te boeken bij DL Events heeft u maar één leverancier nodig om van uw feest een knaller te maken!

 • kindergrime: tover een glimlach op het gezicht van de genodigde kinderen door hun fantasie werkelijkheid te laten worden! Laat hen mee feest vieren als een prachtige prinses, stoere piraat of speelse tijger! Interesse? Vraag zeker naar onze mogelijkheden!
 • ballonplooien: in een handomdraai een verjaardagskroon voor de jarige of liever een geplooide minion voor de communicant? Laat kinderen versteld staan van de oneindige mogelijkheden van het ballonplooien! Bovendien hebben ze elk een geschenkje mee naar huis als aandenken aan een super feest! 

 


Vrijblijvende info en details zijn steeds te verkrijgen via onze contactpagina.

Back to Top